Президент затвердив військовий квиток нового зразка

4237 0
Глава держави Петро Порошенко затвердив новий зразок військового квитка кольору хакі.
фото: transkarpatia.net

фото: transkarpatia.net

Відповідний указ №582/2016 від 30 грудня 2016 року опубліковано на сайті глави держави. «Затвердити Положення про військовий квиток осіб рядового, сержантського і старшинського складу та Положення про військовий квиток офіцера запасу (додаються)», – зазначено в тексті указу.

Військовий квиток являє собою зшиту внакидку нитками книжечку розміром 88 х 125 мм, що має тверду обрізну з закругленими кутами обкладинку, обтягнуту бумвінілом темно-зеленого кольору, і 32 сторінки.

Читайте також: Особистий виклик. Три історії львівських військових

У верхній частині лицьового боку обкладинки військового квитка зображено малий Державний Герб України, а під ним – напис «Військовий квиток».Усі сторінки військового квитка пронумеровані та мають захисну сітку кольору хакі. На кожній сторінці військового квитка вертикально нанесено орнамент.

Читайте також: У Львові відбувся найбільший за 15 років військовий марш. Відео

У центрі орнаменту на першій сторінці зображено малий Державний Герб України.

Указом встановлено. що військові квитки, виготовлені (видані) до набрання чинності цим указом, вважаються дійсними на всій території України та не підлягають обміну на військові квитки нового зразка, крім випадків, передбачених положенням про військовий квиток осіб рядового, сержантського і старшинського складу та положенням про військовий квиток офіцера запасу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!