Президент Зеленський пообіцяв тисячу гривень кожному вакцинованому від Covid-19

3698 0
Програма стартує 19 грудня.
Фото: Офіс президента

Фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв кожному вакцинованому від коронавірусу громадянину по тисячі гривень. Про це йдеться в його відеозверненні на сторінці ОП у Фейсбуку.

Так, громадяни, щеплені від коронавірусу двома дозами вакцини, зможуть отримати гроші через додаток «Дія».

«Ці кошти можна буде витратити на придбання абонементів у спортзал, відвідання кінотеатрів, театрів тощо або купити квитки для мандрівок всередині країни», – йдеться в повідомленні.

Громадяни, які не мають смартфону та застосунку, за його словами, також зможуть отримати 1 тис. грн. Про альтернативні методи отримання буде повідомлено найближчим часом. Програма стартує 19 грудня. До кінця року на неї виділять близько 3 млрд гривень. Таку ж суму передбачають на початку 2022 року.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів України виділив 67,5 млн гривень для виявлення штаму коронавірусної хвороби «Дельта» регіональним центрам контролю і профілактики захворювань Міністерства охорони здоров’я. Відповідне рішення прийняли під час позачергового засідання 15 листопада з метою виконання протокольного доручення засідання РНБО. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!