Київ

Президентка Єврокомісії і прем’єри Канади, Італії та Бельгії приїхали до Києва

484 0
Вони прибули до Києва, щоб продемонструвати солідарність з Україною у другу річницю російського вторгнення.
Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн

Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн

У суботу, 24 лютого, президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн прибула до Києва у другу річницю початку повномасштабної війни. Про це повіна повідомила у Twitter

«Я у Києві, щоб відзначити другу річницю річниці війни росії проти України та винятковий опір українського народу. Ми ще рішучіше, ніж будь-коли, підтримуємо Україну – фінансовою підтримкою, економічною, військовою, моральною. Доки країна нарешті буде вільною», – йдеться в повідомленні.

До Києва також прибули прем’єр-міністри Італії, Канади та Бельгії.

Як повідомляє Європейська правда, прем’єр Канади Джастін Трюдо, прем’єр Бельгії Александр де Кроо та прем’єрка Італії Джорджія Мелоні прибули від західного кордону потягом.

Пресслужба уряду Італії повідомила, що у суботу Мелоні планує з Києва запускати відеозустріч лідерів G7, де Італія зараз є головуючою країною, і до розмови запросять також президента України Володимира Зеленського.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!