Про біль, пам'ять і довічну вдячність. Гурт «Океан Ельзи» презентував нову пісню

962 0
Це перша робота гурту з 2022 року, що вийшла до других роковин повномасштабного вторгнення.
Скриншот з кліпу

Скриншот з кліпу

Гурт «Океан Ельзи» презентував нову пісню та кліп «Відповідь». Це перша робота гурту з 2022 року, що вийшла до других роковин повномасштабного вторгнення.

«Відповідь – вона про біль і пам’ять. Відповідь – вона про довічну вдячність. Відповідь – вона про складний і довгий шлях до Перемоги. А ще вона про запитання «скільки ще…» і про відповідь, яку кожен точно може знайти в своєму серці», – зазначає гурт.

Лідер гурту Святослав Вакарчук повідомив, що нова пісня «Відповідь» – особлива для нього.

«Я вклав в слова цієї пісні переживання, всі емоції, які відчуваю протягом останніх двох років від початку повномасштабної війни росії проти України. І мені здається, що велика кількість наших співвітчизників відчувають те саме. Тому ми дозволили собі не тільки від свого імені, але від імені багатьох людей, з якими я зустрічався, яких знаю, навіть тих, кого не знаю, але чий біль відчуваю зараз, дозволили вкласти ці слова у пісню Відповідь» зазначив Вакарчук.

Читайте також: «Океан Ельзи» випустив новий кліп про війну та оголосив збір коштів на пікапи

Музикант вважає, що біль важливо проговорювати один з одним, спілкуватися, бо разом легше переживати складні часи.

Чорно-білий кліп на пісню знімав режисер Макс Сметана у Києві в Будинку звукозапису Українського радіо. У ньому зображені учасники гурту та оркестр.

 

Нагадаємо, у 2024 році Океану Ельзи виповнюється 30 років. У жовтні минулого року гурт повідомив, що працює над новим альбомом, який планує випустити у 2024-му.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!