На правах реклами

Львів може стати першим містом без корупції. Заява кандидата в мери

1948 0
Громадський Рух «Народний Контроль» висунув кандидатів до Львівської обласної та міської рад. Кандидатом на посаду міського голови є Дмитро Добродомов.
фото: nkontrol.org.ua

фото: nkontrol.org.ua

За словами лідера партії та кандидата на посаду очільника міста Дмитра Добродомова, Львів можна зробити першим містом без корупції. «У нас є чіткий антикорупційний план для Львова, прекрасна  команда, яка зможе його втілити. Дякую за довіру та право кандидувати на мера. Я боротимуся за посаду міського голови  Львова тому, що без подолання корупції на місцях – неможливі жодні реформи», – заявив Д. Добродомов  під час обласної та міської конференції політичної партії «ГР «Народний Контроль» у понеділок, 21 вересня, у Львові.

Виборчий список партії на виборах до Львівської міської ради очолив голова обласної організації «Народного контролю», керівник «Народної самооборони Львівщини» Валерій Веремчук. Загалом «Народний контроль» виставив кандидатів у всіх 64 округах у Львові. Серед кандидатів у депутати громадські активісти, волонтери та учасники АТО, соціально-відповідальні підприємці та журналісти.

Список «Громадського руху «Народний контроль» на виборах до Львівської обласної ради очолив громадський діяч, депутат Львівської міської ради Андрій Білоус. Серед кандидатів 30 % – жінки.

У м. Винники партія висуває кандидатом на посаду мера місцевого громадського діяча, сотника Народної Самооборони Володимира Почаєвця.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!