Продавці Стрийського ринку частково звільнили тротуар від квітів. Фото

5446 0
У Галицькій районній адміністрації повідомили, що після рейдів підприємці Стрийського ринку таки погодилися посунути вази з квітами.
фото: Отар Довженко

фото: Отар Довженко

Галицька районна адміністрація разом із ЛКП «Муніципальна дружина» провели кілька рейдів та намагалися складати протоколи на продавців, які загороджують квітами хідники біля Стрийського ринку. Про це у коментарі для Tvoemisto.tv повідомила Любов Пілюк, начальниця відділу соціально-економічного розвитку Галицької районної адміністрації.

За її словами, оштрафувати нікого не вдалося. Дехто із підприємців не був на місці, інші не мали документів: «У п’ятницю ми виконали повторний рейд. Протокол не вдалося скласти, а лише новий припис. Однак, вдалося домовитися усно. Квіти таки посунули. Як мені відомо, тепер вази вже не виступають за триступінчатий бар’єр. Ситуацію контролюємо».

Хідник біля Стриського ринку сьогодні вранці, 12-го вересня

Любов Пілюк додала, що спільно із муніципалами рейди планують проводити щотижня. Для цього спеціально створили новий відділ на базі ЛКП «Муніципальна дружина», який працюватиме в комплексі із патрульними.

Читайте також: Що зробити, щоб у центрі Львова жилося краще

Нагадаємо, Стрийський ринок відновив роботу на початку квітня. Для продавців тут облаштували спеціальні магазини, однак вази із квітами вони продовжують щодня виставляти на пішохідну частину. Львів’яни неодноразово скаржилися до Галицької районної адміністрації, що квіти перешкоджають рухові пішоходів. Окрім того, це заважає і тим, хто очікує  на громадський транспорт, адже саме тут є зупинка для тролейбуса №25 і маршруток, які спускаються із вулиці Стрийської.

Хідник біля Стрийського ринку до рейдів (фото Петра Ткачишина)

Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!