Prometheus запускає українською найкращі світові онлайн-курси

4281 0
Українською можна буде безкоштовно прослухати онлайн-курси з програмування Гарварду, навчитися підприємництва у викладачів Массачусетського інституту та кар’єрного зростання на курсі Інституту лідерства.
фото:global-ukraine-news.org

фото:global-ukraine-news.org

За підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні Prometheus запускає проєкт перекладу найкращих світових онлайн-курсів українською мовою. Про це йдеться на сторінці Prometheus.

Усі охочі зможуть українською безкоштовно прослухати онлайн-курси з програмування Гарварду, навчитися підприємництва у викладачів Массачусетського технологічного інституту, кар’єрного зростання на курсі Інституту лідерства, інновацій та викладання Пола Р. Макферсона університету імені Макмастера та створення стартапів на програмі бізнес-акселератору Y Combinator.

Це будуть озвучені українською відеолекції, перекладені завдання, відповіді на питання, що виникнуть під час навчання.

По завершенню курсів – можна буде отримати сертифікат.

На платформі вже відкрита реєстрація на перші чотири курси проєкту:

  • Курс «Веб програмування з Python та JavaScript CS50» від Гарварського університету. Зареєструватися.
  • Курс «Школа стартапів» від знаменитого бізнес-акселератора «Y Combinator». Зареєструватися.
  • Курс «Думай інакше: Зламай перешкоди на шляху до навчання та відкрий свій прихований потенціал» професорки Інституту лідерства, інновацій та викладання Пола Р. Макферсона університету імені Макмастера Барбари Оклі та професора Інституту біологічних досліджень Салка Терренса Седжновскі. Зареєструватися.
  • Курс «Підприємництво 101: хто ваш клієнт?» викладачів Массачусетського технологічного інституту Ердіна Бешимова та Білла Олета. Зареєструватися.

Як зазначили на платформі, розраховують, що переклад цих чотирьох курсів стане першим кроком великого проєкту, фінальна мета якого зробити найкращі американські навчальні програми безкоштовно доступними всім українцям.

Prometheus – найбільша платформа онлайн-навчання в Україні на більш ніж 200 курсах якої навчається вже 1 500 000 слухачів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!