Prometheus запустив безкоштовний офлайновий курс про програмування Гарвардського університету

2494 0
Prometheus, платформа для онлайн-освіти, запустив реєстрацію на безкоштовні офлайн-групи підготовки до перекладеного українською мовою легендарного курсу Гарвардського університетуCS50 «Основи програмування».
фото: gazetanm.eu

фото: gazetanm.eu

На онлайн-курс CS50 «Основи програмування» на Prometheus зареєструвалося вже 50 000 слухачів, а тепер є можливість зареєструватися і на офлайн-групи підготовки, на яких ментори будуть допомагати слухачам з проходженням CS50, – повідомляє watcher.

Курс CS50 Гарвардського університету вважається найкращим курсом з основ програмування в світі. В 2015 році Єльський університет відмовився від власного вступного курсу програмування для першокурсників на користь використання CS50. Станом на 2015 рік офлайн версія CS50 також є найпопулярнішим курсом за вибором в Гарвардському університеті. Курс розрахований як на новачків, так і на тих слухачів, хто вже має невеликий стартовий досвід в програмуванні.

Цільова аудиторія курсу: бажаючі навчитися програмувати та отримати нову затребувану професію, демобілізовані бійці сил АТО, тимчасові переселенці та просто всі, хто хоче оволодіти програмуванням.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!