Київ

Проспект Бандери в Києві звільнять від незаконної реклами

630 0
У столиці продовжують прибирати незаконні рекламні конструкції з фасадів і вулиць.
Проспект Бандери. Фото з відкритих джерел

Проспект Бандери. Фото з відкритих джерел

Цього тижня комунальники зачистять від незаконних рекламних конструкцій проспект Бандери. Про це повідомляє Управління з питань реклами КМДА та КП «Київреклама».

«На наступному тижні бригади КП «Київреклама» будуть проводити демонтаж незаконних рекламних засобів і вивісок за адресою: проспект Степана Бандери (біля метро Почайна)», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, роботи триватимуть з 3 по 7 квітня.

У КП «Київреклама» нагадують, що зовнішню рекламу необхідно оформлювати згідно з правилами:

  • варіант 1: У вигляді окремих об'ємно-просторових літер, цифр і зображувальних елементів знаків без суцільної основи (розміщення можливе у всіх форматних зонах)
  • варіант 2: У вигляді окремих об'ємно-просторових літер, цифр і зображувальних елементів знаків для товарів та послуг на загальній пласкій прозорій суцільній основі (розміщення можливе у 2, 3, 4 форматних зонах).
  • варіант 3: У вигляді суцільного стенду, лайтбоксу (розміщення можливе у 3, 4 форматних зонах).
  • варіант 4: У вигляді конструктивного елемента, що встановлюється під кутом до фасаду будинку і має не більше двох поверхонь для розміщення інформації, площею не більше 1 кв. м. кожен (розміщення можливе у всіх форматних зонах)

 

Нагадаємо, минулого місяця комунальники знімали незаконну рекламу на вулиці Героїв Дніпра, Оболонському та Лісовому проспектах, а також з фасадів історичних будівель на Андріївському узвозі, вулиці Паньківській та Лютеранській.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!