Проти України погодилися воювати близько 13 тисяч білорусів

7803 0
Основною мотивацією білорусів є гроші.

Близько 13 000 білорусів погодилися воювати проти України, основною їхньою мотивацією є гроші. Про це на брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу Олексій Громов, передає «Ліга. Нет».

«Жодної ідеологічної складової у діях окупаційних військ немає. Страх і гроші – основні фактори російської військової присутності», – сказав Громов.

Він також додав, що росія запрошує на білоруські полігони представників Сирії, Малі, Лаосу та Узбекистану. Крім того, є піздора, що напередодні Дня Незалежності України рф може влаштувати провокацію із загибеллю іноземців на білорусько-українському кордоні, аби демонізувати українську армію та втягнути білорусь у військові дії.

Нагадаємо, що в ГУР Міноборони повідомляли, що російські окупанти можуть повернутися на територію Білорусі за два-три тижні, якщо вони матимуть таку необхідність.

Зазначимо, що за даними Генштабу станом на ранок 11 серпня на Волинському та Поліському напрямках ситуація змін не зазнала. Підрозділи збройних сил республіки білорусь виконують завдання з посилення охорони ділянки білорусько-українського кордону в Брестській та Гомельській областях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!