Пригости військового. У Львові можна придбати «підвісні» піци для ветеранів у госпіталі

1896 0
Придбати піцу для військових можна у піцерії або на сайті.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

Львівська піцерія Pizza Veterano, що на вул. Староєврейська, 18, запустила акцію, завдяки якій можна придбати «підвісну» піцу для військових та ветеранів Львівського військового госпіталю. Таким чином власники піцерії вже відвезли 25 таких піц. Про це Тvoemisto.tv розповіли у Pizza Veterano.

Читайте також: У Львові на вулиці Староєврейській відкрилася піцерія Veterano

«До нас часто приходять люди і питають, чи можна і як можна оплатити «підвісну» піцу, тобто, коли гість оплачує замовлення, але не забирає його. Тиждень тому ми вже відвезли 25 піц у військовий госпіталь. Зараз продовжуємо збирати такі «підвісні» піци, щоб наприкінці місяця знову пригостити ветеранів у військовому госпіталі», – каже адміністраторка Pizza Veterano Леся Стадник.

За словами Лесі Стадник, щоб приєднатися до такої соціальної справи, кожен бажаючий може прийти у піцерію, залишити будь-яку суму або ж оплатити за конкретну піцу чи кілька. Також це можна зробити і на сайті. Для цього достатньо обрати функцію замовлення, а у коментарях повідомити, що піца «підвісна». Так працівники розумітимуть, що піцу не треба буде готувати відразу, а тоді, коли формуватимуть збірку і плануватимуть поїздку у військовий госпіталь.

Середня ціна за одну піцу у Pizza Veterano становить 170 гривень.

Нагадаємо, мережу піцерій Veterano Pizzа заснував колишній атовець Леонід Остальцев. Власником франшизи на його бренд може стати лише ветеран. Піцерії цього бренду є в багатьох містах України. Зокрема у Маріуполі, Києві, Одесі, Кривому Розі, у Івано-Франківську. Учасникам АТО тут пропонують постійну знижку 25%. Розмову із засновником бізнесу, можете прочитати тут.

Ольга Шведа



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!