Прикордонники просять водіїв оминати пропускний пункт «Краковець»

5003 0
Щоб перетнути кордон на вихідних, Державна прикордонна служба просить обирати інші пропускні пункти.
Фото: Tvoemisto.tv

Фото: Tvoemisto.tv

Державна прикордонна служба просить 10-го вересня оминати пропускний пункт «Краковець» на кордоні із Польщею через заплановану акцію екс-президента Грузії, колишнього главу Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі. Про це Держприкордонслужба повідомила у Facebook.

«У зв’язку із можливим проведенням масових зібрань поблизу пункту пропуску «Краківець» впродовж 9-12 вересня, Державна прикордонна служба України рекомендує обрати інші маршрути руху задля уникнення ймовірних незручностей», — зазначили прикордонники.

Як повідомляється на сайті партії «Рух нових сил», лідером якої є Саакашвілі, 10-го вересня відбудеться його зустріч із громадянами на пункті пропуску «Краковець» у Львівській області. Для цього партія скликає на акцію громадян, щоб Міхаіла Саакашвілі пропустили на території України.

«Якщо Ви готові приїхати більше, ніж на 1 день, беріть з собою намет, спальний мішок, карімат, їжу та воду. Ми націлені спокійно чекати, поки Михайла пропустять», — зазначають у РНС.

Читайте також: На вихідних у Львові та області обмежать рух: деталі

Додамо,  26 липня Петро Порошенко видав Указ про про позбавлення громадянства Міхеіла Саакашвілі. Відповідний Указ зробив паспорт політика недійсним. У Держприкордонслужбі повідомляли, що у разі спроби перетину кордону Міхеіла Саакашвілі не пропустять до України та вилучать у нього паспорт, інформує Громадське радіо.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!