Політична реклама

ПриватБанк скасував комісію при знятті готівки з "чужих" банкоматів

6855 0
ПриватБанк запровадив нульову комісію за зняття готівкових коштів в банкоматах будь-якого іншого українського банку для держателів зарплатних, пенсійних і соціальних карток, повідомили в прес-службі установи.

«Тепер банк, а не клієнти, буде платити комісію за користування» чужими «банкоматами», — сказав заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський.

Як повідомляє Комерсант-Україна, в установі визнають, що частка зняття готівки по зарплатних картках в «чужих» банкоматах може вирости — з 10% до 20%. Одночасно банк скасував для своїх клієнтів комісію за конвертацію валют при оплаті пластиковими картами товарів і послуг за кордоном.

Мережу ПриватБанку охоплює 8113 банкомату (дані на 1 жовтня 2012 року), тоді як всього в Україні 34,6 тис. банкоматів.

Нагадаємо, активи банків України за рік виросли на 6,5% і на 1 січня 2013 склали 1,127 трлн.грн. (На 1 січня 2012 року — 1,058 трлн.грн.). За даними НБУ, у порівнянні з попереднім місяцем активи зросли на 6,4 млрд.грн. (0,5%). Загальні активи на 1 січня 2013 становили 1,268 трлн.грн.

Джерело: vkurse.ua

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!