«ПриватБанк» збільшив ліміт на зняття готівки у банкоматах

1213 0
Раніше ліміт на зняття готівки становив 10 тис. грн.
Фото: pmg.ua

Фото: pmg.ua

Державний «ПриватБанк» із 23 листопада збільшив ліміт на зняття готівки в банкоматах для іноземних карток і карток інших банків до 20 тис. грн за одну операцію раз на три години.

Джерело: пресслужба фінустанови в четвер.

«Збільшення лімітів на отримання готівки для карток всіх українських та закордонних банків дозволить клієнтам усіх банків за необхідності отримати доступ до готівкових коштів», – йдеться в повідомленні.

Він додав, що наразі в мережі ПриватБанку працюють понад 5 тис. банкоматів у всіх регіонах України. Раніше ліміт на зняття готівки становив 10 тис. грн.

Нагадаємо, ПриватБанк націоналізували у грудні 2016 року. Тоді банк визнали неплатоспроможним, а його регулятивний капітал сягнув від’ємного значення. 

Антоніна Костик

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!