Приватний перевізник у Львові придбав вживані автобуси, що мають виїхати на маршрут №53

9002 0
Вони обладнані простором для дитячих возиків, інвалідних візків і відеонаглядом.
фото: успіх бм

фото: успіх бм

Приватний перевізник ТзОВ «Успіх БМ» придбав два вживані автобуси Mercedes-Benz Evobus 0530 Citaro з Берліна, які цього тижня мають виїхати на 53 маршрут у Львові. Автобус курсує з ринку «Галицьке перехрестя» до пр. Червоної Калини на Сихові. Про це повідомили у коментарі Tvoemisto.tv на підприємстві.

«Їх визнали одними із найкращих для обслуговування пасажирів в міському циклі. Вони мають екологічний мотор класу Євро-5, обладнані системами ABS, ASR, EBS, опускання/підйому кузова автобуса підчас посадки пасажирів», – кажуть у компанії перевізника. 

Читайте також: Приватні перевізники Львова оприлюднили графіки оновлення транспорту

Окрім цього, в абтобусі є автоматичний клімат-контроль салону. Також він обладнаний простором для дитячих возиків, інвалідних візків і відеонаглядом. Автобус має 38 сидячих місць. 

Додамо, що оновлення рухомого складу відбувається в межах підготовки підприємства до запровадження у Львові «е-квитка» у громадському транспорті. У 2021 році також планують закупити нові автобуси.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!