П’ятеро песиків у Львові шукають нові домівки. Фото

2492 0
У ЛКП «Лев» закликають львів’ян прилаштувати безпритульних собак.
Фото: Ірина Шелест

Фото: Ірина Шелест

Львів‘ян просять допомогти прилаштувати котів та собачок, які наразі перебувать в ЛКП «Лев». Про це комунальне підприємство повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук.

Собака віком близько року Рада. Лагідна чотирилапа добре піддається навчанню і стане для свого господаря вірним другом.

Собака середнього віку Соня-Альфа. Хвостата соціалізована та гарно гуляє на повідку. Окрім цього, Альфа може чудово проживати в квартирі та в сім'ї, де є діти, які люблять тварин.

Метиска німецької вівчарки Тутта. Молода та спостережлива собака стане для своєї сім’ї хорошим другом та охоронцем. А також Тутта може проживати в квартирі.

Молода дуже активна Блекі. Собака дружня до інших собак, може проживати в квартирі за умови щоденних довготривалих прогулянок.

Стен – виважений, слухняний та пильний хвостатий. Він має здібності до навчання, голосно гавкає, тож стане для своєї родини не лише другом, а й охоронцем дому.

Фото Ірини Шелест 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!