«Пункт незламності» відкрили у Лук'янівському СІЗО в Києві

1640 0
Він функціонує цілодобово та безкоштовно.
Пункти незламності. Фото: з відкритих джерел

Пункти незламності. Фото: з відкритих джерел

«Пункт незламності» відкрили у Лук'янівському СІЗО в Києві. Про це повідомили у державній установі «Київський слідчий ізолятор». 

«Пункт Незламності» – це місце вашої безпеки під час тривалого відключення електроенергії чи тепла. У ньому є електрика, тепло, інтернет та альтернативне живлення. Пункт Незламності при державній установі «Київський слідчий ізолятор» знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 13, в приміщенні для прийому громадян (за межами режимної території)», – пояснили там. 

Пункт функціонує цілодобово та безкоштовно.

Читайте також: Львівські студенти зібрали для ЗСУ понад 50 тисяч гривень

Нагадаємо, Київ розгорнув роботу понад 400 пунктів обігріву, які працюватимуть щодня. У них можна підзарядити гаджети чи ліхтарики, випити чаю. Наразі міська влада працює над тим, щоб у кожному пункті працював інтернет.

Фото: «Київський слідчий ізолятор»

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!