Путіна у війні влаштує тільки один варіант, – Рахманін

1725 0
Путіна не цікавить, скільки людей поховають в українських полях, він не збирається зупинятися.
Сергій Рахманін/Фото: УП

Сергій Рахманін/Фото: УП

Народний депутат України, член комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Сергій Рахманін у інтерв’ю УП заявив, що президент росії володимир путін максимально відірваний від реальності і не сприйме жодного варіанту, крім своєї перемоги, тому важливо його зупинити.

«Я не пам'ятаю, це жарт чи це серйозно, коли його там запитали, з ким із покійників він хотів поговорити, він сказав, що йому цікаво говорити з Махатмою Ганді. І після цієї фрази будь-яка подальша заява Путіна з будь-якого приводу мені не цікава. Я думаю, що людина остаточно втратила зв'язок із реальністю, і з ким вона себе порівнює, мені абсолютно байдуже»,  каже він.

Читайте також: На Заході допускають три сценарії наступного розвитку війни росії проти України

Рахманін наголосив, що Путіна очевидно не цікавить, скільки людей буде поховано в українських полях. Його не цікавлять наслідки, він не збирається зупинятися перед втратами, він для себе чомусь вирішив, що він має потрапити в історію. Він вважає, що він і так в неї потрапив, тільки світ про це ще не знає.

Він зазначив, що путін не збирається зупинятися сам, і зупиниться тоді, коли його хтось зупинить.

«Він не сприйме будь-якого варіанту, окрім переможного для себе, а це означає, що ця війна надовго, навіть якщо в ній буде якась пауза. Чи можемо ми самі її зупинити? Ні, не можемо. Чи є в нас союзники в цій війні? Ні, поки що немає…»додає.

Однак це не означає, що ми не переможемо це означає тільки те, що шлях до перемоги буде складнішим, ніж ми думаємо. Союзники з'являться, треба працювати з ними щодня, щоб вони з партнерів перетворилися на союзників.

Нагадаємо, що посадовці та аналітики у країнах Заходу розглядають три основні сценарії, як далі може розвиватися війна росії проти України. Детальніше тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!