П’ятеро осіб постраждали у ДТП на Львівщині

3271 0
Їх госпіталізували до лікарні.

У четвер, 8 червня, на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Лисятичі Стрийського району сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Про це повідомили у Національній поліції у Львівській області.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення автомобілів «Peugeot 301», яким керував 46-річний стриянин, та «Volkswagen Passat» під керуванням 37-річного жителя одного з сіл Стрийського району Унаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження водій «Peugeot 301» та двоє його пасажирів – 50-річна жінка і 23-річний чоловік – обоє мешканці Стрия, а також водій «Volkswagen Passat» і його пасажирка, 34-річна жителька Стрийського району. Їх госпіталізували до лікарні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини події.

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!