Радник Байдена назвав авіаудар РФ по Яворову «розчаруванням» Путіна

7242 0
Путін розчарований, що його війська не просуваються вперед так, як він думав.
Фото: УП

Фото: УП

Радник з національної безпеки президента США Джейк Салліван заявив, що удари російської армії по Яворівському полігону біля Львова є ознакою розчарування президента Путіна ходом воєнних дій в Україні. Про це Салліван розповів у ефірі CNN, повідомляє Європейська правда.

Читайте також: Росія стягує військoвих з Вірменії, Азербайджану та Сирії

Салліван сказав, що російські удари під Львовом біля кордону з Польщею, є ознакою того, що Путін «розчарований».

«Путін розчарований тим фактом, що його війська не просуваються вперед так, як він думав, у великих містах, включаючи Київ, так що він збільшує кількість цілей, на які він нападає, і він намагається завдати шкоди кожній частині країни», – заявив Джейк Салліван.

Удар по Яворівському полігону прокоментували у Пентагоні. В ефір ABC речник відомства Джон Кірбі висловив переконання, що введення безпольотної зони не запобігло б цій атаці.

Читайте також: Окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки на Львівщині – ЛОВА

Кірбі додав, що встановлення США безпольотної зони над Україною означало б війну з Росією.

Він також повідомив, що на Яворівському полігоні не було жодного американського військовослужбовця, оскільки вони покинули його територію раніше.

Нагадаємо, що на Львівщині, близько 05:30 год. окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до президента США Джо Байдена і генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга через те, що сьогодні російські ракети бомбардували Міжнародний миротворчий центр.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!