Рава-Руський спиртзавод продали майже за 32 млн грн

1942 0
Стартова ціна зросла від 27,7 млн грн до 31,7 млн грн.
Фото: ПроЗорро.Продажі

Фото: ПроЗорро.Продажі

У п'ятницю, 14 травня, Фонд державного майна продав Рава-Руський спиртзавод «Укрспирт» у Жовківському районі на Львівщині.  

Зазначається, що за об’єкт приватизації змагалися двоє учасників, а його стартова ціна зросла від 27,7 млн грн до 31,7 млн грн. Завод складається з будівель, споруд і обладнання для виготовлення спирту.

Згідно з даними державних електронних аукціонів ПроЗорро.Продажі, учасниками аукціону стали ТОВ «Наше м'ясце» та ТОВ «Вейст вей». Спиртзавод отримала компанія ТОВ «Наше м'ясце», яка запропонувала більшу суму.

«Це перший успішний аукціон з приватизації спиртових активів у цьому році, що відбуваються в рамках демонополізації ринку виробництва спирту»– зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Тетяна Гетьман.

За даними ФДМ, загалом держава виставить на продаж 41 МПД, що входять до держпідприємства «Укрспирт» та 37 заводів, які входять до складу концерну «Укрспирт».

Читайте також: Спиртовий завод на Сокальщині продали за 55 млн грн

Нагадаємо, що у грудні минулого року Фонд державного майна продав Бродський спиртовий завод, що у Сокальському районі за 55 млн грн. Компанія «Клімат плюс», яка і стала новим власником спиртзаводу, отримала: бардосховище, спиртобазу, солодовню, ферму і зерносховище.

Довідково

ТОВ «Наше м'ясце» – компанія, що займається торгівлею і виробництвом м'яса свійської птиці, переробленням та консервуванням риби, ракоподібних і молюсків, виробництвом готової їжі. 

  •  

Фото: ПроЗорро.Продажі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!