Будівництво нового ТРЦ замість «Арсену» на Сихові відтермінували. Відеовізуалізація

12176 0
До початку будівництва роботу старого «Арсену» не припинятимуть.
фото: прес-служба групи компаній «Євротек»

фото: прес-служба групи компаній «Євротек»

Новий торговий центр на Сихові, який будуватимуть на місці «Арсену», планують відкрити в останньому кварталі 2019 року. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник генерального директора групи компаній «Євротек», яка управляє мережею супермаркетів «Арсен», Ігор Новоставський.

За його словами, наразі супермаркет «Арсен» працює повноцінно, а закриють його щонайменше за місяць до початку будівельних робіт. Коли саме це станеться – поки що невідомо.

«Будівельні роботи розпочнуться після проходження державної експертизи проекту та проведення тендеру. Отримавши всі необхідні погодження та кошторис проекту – прийматимемо рішення щодо термінів», – зазначив Ігор Новоставський.

Читайте також: На проспекті Чорновола у Львові збудують «Ашан». Візуалізація

 

Як повідомлялось раніше, оновлений торговий центр планували відкрити до кінця 2018 року. Крім супермаркету «Арсен», тут планують розмістити магазини, заклади харчування та кінотеатр.

У компанії повідомили, що ведуть перемовини з потенційними орендарями, однак наразі інформацію про них не розкривають.

Нагадаємо, минулого року стало відомо, що на місці «Арсену», що на проспекті Червоної Калини, 60, побудують новий торговельно-розважальний центр.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!