Київ

Ремонт метро на Теремки. Будівельники розкрили тунель

604 0
Тепер ремонтні роботи мають прискоритися
Фото: Павло Авдокушин

Фото: Павло Авдокушин

Фахівці розкрили бетонне перекриття аварійної ділянки тунелю метро між станціями «Деміївська» та «Лібідська». Про це повідомив інфраструктурний оглядач Павло Авдокушин.

«Ремонт аварійної ділянки київського метро перегону «Деміївська»-«Лібідська» перейшов на наступний ключовий етап», - прокоментував він

Авдокушин додав, що тепер роботи мають прискоритися. Найближчим часом ГК "АВТОСТРАДА" планує посилити особовий склад працівників на дільниці та додати техніки.

«Раніше цього не робилося через низку технологічних процесів та адміністративно-організаційних процедур, які не дозволяли метробудівельникам "набрати потрібну швидкість"», - пояснив він.

Нагадаємо, на ремонт перегону між «Деміївською» і «Либідською» з резервного фонду Києва на 2024 рік виділили 393 мільйони гривень. 

Відновити рух поїздів на Теремки планують до осені.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!