Ремонт на ділянці Городоцької – Виговського – Патона закінчать на кілька днів пізніше

2091 1
Прокласти новий шар асфальту мали до сьогодні, 11 травня.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

Минулого тижня на частині вулиць Городоцької, Виговського та Патона зрізали верхній шар асфальту та мали прокласти новий. Завершити ремонтні роботи повинні були до 11 травня, проте, як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Юрій Равлик, закінчення ремонту відтермінували через дощі.

За його словами, класти новий асфальт потрібно лише на попередньо підготовану суху основу, інакше можна очікувати швидкого руйнування.

Читайте також: Мінрегіонбуд обіцяє, що нові дороги в Україні будуть убезпечені від тріщин та вибоїн

Додамо, що в групі Гарячої лінії Львова на Facebook мешканці скаржилися, що комунальники зняли верхній шар асфальту та не поклали новий, через що пошкоджувалися авто. Юрій Равлик запевняє, що ремонт закінчать найближчим часом за умови сухої погоди.

На території працює Шляхове ремонтно-будівельне управління №65. Загальна сума ремонту вулиць становить 7,5 млн грн.

Нагадаємо, що на ремонт закрили ще одну частину вулиці Замарстинівської.

Ольга Коваль


Читайте також:
11 Травня, 2019 17:27
666 ... організатору того ремонту карнавальний костюм вже не потрібен ... на нього вдячні водії стільки "куйов" навісили , що він запросто може бути "ялинкою" , а може -- "їжачком" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!