Ресторани у новорічну ніч працюватимуть до першої години ночі

2840 0
Адаптивний карантин в Україні діятиме до 28 лютого.
Photo by Jan Antonin Kolar on Unsplash

Photo by Jan Antonin Kolar on Unsplash

Уряд дозволив працювати ресторанам та кафе щодня до 23 години вечора, а у новорічну ніч до 01.00 години ночі. Про це сьогодні на засіданні уряду повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

За його словами, роботу закладів громадського харчування продовжать з 22.00 до до 23.00 години, із забороною проводити розрахункові рахунки після 22 години.

Читайте також: Локдаун вводять з 8 січня. Що працюватиме, а що – ні 

Нагадаємо, що сьогодні уряд запровадив із 8 до 24 січня включно посилений карантинНа час локдауну буде заборонена робота кафе, ресторанів, барів (крім доставки і замовлення на виніс), непродовольчих магазинів та ринків, кінотеатрів, розважальних закладів, закладів культури, фітнес-центрів, спортзалів, басейнів, ТРЦ (за виключенням торгівлі продуктами, ліками) та різдвяних ярмарків. Заборонені будуть культурні та інші масові заходи. Салони краси, перукарні працюватимуть виключно за записом.

На канікули також відправлять всі заклади освіти, окрім дитячих садків. Офісам рекомендують перевести працівників на дистанційну роботу.

Водночас із встановленими обмеженнями помаранчевої зони карантину продовжить працювати громадський транспорт. Працюватимуть продуктові, аптеки, банки, поштові відділення і готелі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!