Різдво у Львові. Повна програма святкових заходів

2415 0
На території Львівської МТГ відбудеться чимало традиційних та тематичних подій вистав, коляд та забав.
Фото: Анни Чистякова

Фото: Анни Чистякова

Цьогоріч чимало заходів проведуть на всій території Львівської міської територіальної громади. Ключовими заходами різдвяного періоду стануть забава «Разом перед Різдвом», встановлення різдвяного дідуха на пл. Яворського, коляда з Уляною Горбачевською, коляда з Курбасами на пл. Маланюка та вистава «Різдвяна феєрія» від театру «Воскресіння»

Окрім цих подій, на території Львівської МТГ відбудеться чимало традиційних та тематичних подій вистав, коляд та забав. Усі події мають відбуватися із дотримання карантинних норм.

Читайте також: Гід різдвяним Львовом. Головні святкові локації

Із повною програмою можна ознайомитись нижче:

Нагадаємо, що у цьому році розробили нову концепцію оформлення Львова до зимових свят із використанням традиційної прикраси – різдвяного «павука» та окремих його елементів – ромбів.

Також у Львові стартував конкурс на найкраще оформлення вітрин, брам, вікон та балконів до новорічних та різдвяних свят. Управління культури міста рекомендує використовувати цей орнамент для участі у цьогорічному конкурсі на найкраще різдвяно-новорічне оформлення вітрин, брам, вікон та балконів Львівської МТГ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!