Роботу Фермерського ярмарку на площі Ринок у Львові продовжили

1039 0
Рішення прийняли задля підтримки діяльності локальних фермерів.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові продовжили роботу Фермерського ярмарку на площі Ринок до 14 жовтня. Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 27 вересня, під час засідання виконкому ЛМР.

Як зазначив перший заступних міського голови Львова Андрій Москаленко, рішення прийняли задля підтримки діяльності локальних фермерів. Відтак, ярмарок продовжить свою роботу щосуботи з 10:00 до 16:00 години. 

«Цього року до ярмарку доєдналась найбільша кількість фермерів. Маємо 24 представників фермерських господарств. Серед товарів: крафтові хліби, м’ясні вироби, сири та молочні продукти, джеми та плодово-ягідні вина, бджолопродукти свіжі овочі, фрукти та ягоди. З новинок матимемо спаржу, крафтове борошно та домашню випічку. Відтак кожен відвідувач зможе знайти щось для себе», – раніше зазначала керівниця управління зовнішніх зв’язків і промоції Львівської міськради Тетяна Хабібрахманова.

Фермерський ярмарок на площі Ринок цьогоріч запрацював 3 червня та відбувається у Львові вже вп’яте. 90% фермерів – власники сімейного бізнесу. Упродовж сезону ярмарок збирає близько 90 тисяч відвідувачів.

Нагадаємо, у 2019 році на площі Ринок у Львові відновили давню традицію проведення фермерського ярмарку. У 30-х роках XX століття найдавнішим та найпопулярнішим був ринок саме навколо міської Ратуші.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!