Ролик про Львів можуть показати на CNN та BBC. Відео

3554 0
Щонайменше 700 роликів про різні міста в Україні з’являться на великих міжнародних телеканалах.
фото: ukraineallaboutu.com

фото: ukraineallaboutu.com

Цього року на великих міжнародних телеканалах, таких як CNN, BBC чи DW, можуть з’явитись щонайменше 700 роликів про Україну, у тому числі про Львів. Про це під час брифінгу 2 липня розповів державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко, повідомляє UNN.

«У нас в планах  запуск кількох кампаній на міжнародних телеканалах, таких як CNN, BBC, Deutsche Welle, Euronews. Якраз зараз завершується великий тендер, і той канал чи кілька каналів, які виграють, будуть транслювати ролики про Україну, передачі про Україну», – сказав він.

Читайте також: Зробити Львів столицею знову. Навіщо міськраді ще один інститут

За словами держсекретаря, умовою тендеру є трансляція 700 роликів і передач про Україну в міжнародних медіа, що охоплюють Євразію, Америку і частково Африку. На Prozorro вже оголосили тендер на 30 млн гривень, який, за словами Артема Біденка, закінчиться через декілька тижнів.

«Ролики ми виготовляємо самі. Три ролики вже є – про Дніпро, Львів і Київ. Міжнародна кампанія стартує з серпня. Ми плануємо три хвилі – серпень, кінець вересня і кінець жовтня», – додав він.

Як повідомили Tvoemisto.tv у міністерстві інформаційної політики, ролики планують також перекласти на інші мови та адаптувати для цільової аудиторії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!