Роман Кузьми Скрябіна «Я, побєда і Берлін» екранізують

3688 0
Держава профінансує комедію на 27 млн гривень.
фото: skryabin.ictv.ua

фото: skryabin.ictv.ua

Державне агентство України з питань кіно наприкінці листопада уклало з ТОВ «Стар Медіа Продюсерський Хаб» договір про надання державної підтримки на виробництво (створення) фільму «Я, «Побєда» і Берлін».

Держкіно профінансує виробництво фільму на 27 млн грн, що становить 75% від загальної вартості.

Кінопроєкт комедії «Я, «Побєда» і Берлін» за однойменним романом Кузьми Скрябіна став одним із переможців Одинадцятого конкурсного відбору Держкіно. Режисером стрічки є Ольга Ряшина, автори адаптації сценарію – Анатолій Крим та Олексій Комаровський. Продюсерами стрічки виступили Олексій Терентьєв та Артем Доллежаль.

Читайте також: У Свірзькому замку на Львівщині знімають фільм про Олексу Довбуша. Фото

Нагадаємо, у книжці «Я, побєда і Берлін» ідеться про історію хлопця Кузьми, який придбав перше в своєму житті авто під маркою «Побєда». Готовий разом із нею підкорювати цілий світ, герой вирушає зі своїм товаришем Бардом до Берліна. Дорогою на них чекають пригоди.  

Реліз фільму в Україні заплановано на грудень 2020 року.

Нагадаємо, Кузьма Скрябін (Андрій Кузьменко) загинув у ДТП в 2015 році.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!