Київ

Росія атакувала Київ ракетами, в місті пролунали вибухи. ОНОВЛЕНО

593 0
Вибухом повибивало вікна у багатоповерхівці в Солом'янському районі.

Зранку 23 січня росіяни здійснили пуск ракет в напрямку Києва. У столиці пролунали вибухи. Про це повідомив мер міста Віталій Кличко.

«У Святошинському районі палають автівки. Кілька викликів екстрених служб в Соломʼянський район», - зазначив він.

У КМВА також повідомили, що «внаслідок ракетного удару у Святошинському районі зафіксовано загоряння припаркованих автомобілів». 
 
Пізніше мер уточнив, що у Святошинському районі палає будівля, легкові авто та є попередня інформація про влучення уламків у будівлю дитсадка. А у Соломʼянському районі в багатоквартирному будинку вибуховою хвилею повибивало вікна, в кількох квартирах почалась пожежа,  одного  постраждалого госпіталізували медики.  У Печерському районі влучання в нежитлову будівлю.
 
Є звернення до медиків за іншою адресою в Соломʼянському районі.
 
ОНОВЛЕНО о 07:55: За уточненими даними внаслідок ракетної атаки у Печерському районі Києва спалахнула пожежа в нежитловій будівлі.  Інформація про влучання в дитсадок у Святошинському не підтвердилася, але поруч з приміщенням закладу палають автівки.
 
ОНОВЛЕНО о 08:04:У Святошинському районі ще за однією адресою горить квартира. Внаслідок падіння уламків у будинку пошкоджені балкони з 1 по 5 поверхи. В квартирі, де пожежа, виявили одну потерпілу.
 
За уточненими даними  за різними адресами в Соломʼянському районі столиці пʼятеро постраждалих. Всі вони госпіталізовані.
 
Тривогу було оголошено о 05:43. За даними Повітряних сил, росіяни здійснили пуски ракет з літаків Ту-95МС і  Ту-22м3.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!