Росія атакувала ракетами Одесу. Є поранені та загиблі, серед них дитина. Оновлено

6733 0
Ракети влучили в інфраструктурний об’єкт, зокрема, пошкоджено релігійну споруду.

Сьогодні, 2 травня росіяни знову випустили ракети по Одесі, внаслідок якого є загиблі та поранені. Про це повідомив у Telegram голова Одеської ОВА Максим Марченко.

«Ворог завдав ракетного удару по одному з об'єктів інфраструктури Одеси. На жаль, є загиблі та поранені. Ми цього так не залишимо», – написав він.

За інформацією оперативного командування «Південь», ракета влучила в об’єкти міської інфраструктури, зокрема, пошкоджено одну з релігійних споруд.

Колишній уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба повідомив, що внаслідок ракетного удару загинула 13-річна дівчинка. Також цю інформацію повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук. 

«Стало відомо про смерть 13-річної дитини внаслідок ракетного удару рашистами по Одесі. Ще одна дівчинка 17 років важкопоранена. Армія рф не зупиняється винищувати наших дітей», – написав він у Facebook.

Згодом начальниця пресцентру сил охорони та оборони ОК «Південь» Наталія Гуменюк уточнила, що внаслідок ракетного удару по Одесі загинула 15-річна дитина, також ще одну поранено, пише УП

«Наслідком чергового ракетного удару по Одещині сьогодні стало влучання в житлову будівлю в місті Одеса. На момент влучання в будівлі перебувало 5 осіб. 15-річна дитина загинула, ще одна неповнолітня доставлена до лікарні, їй надається медична допомога. З рештою тих, хто перебував у будинку, працюють психологи ДСНС», – сказала вона.

Наразі вся інформація про загиблих та постраждалих уточнюється. 

Нагадаємо, уночі 30 квітня російські військові завдали ракетного удару по Одещині, внаслідок чого було пошкоджено злітно-посадкову смуга Одеського аеропорту. Раніше, 23 квітня ворог обстріляв місто, внаслідок чого загинули вісім людей, в тому числі трьохмісячне немовля. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!