росія атакувала захід України «шахедами». Скільки вдалося збити

2001 0
У ніч на 18 квітня противник атакував 13 ударними БпЛА.
фото умовне

фото умовне

У ніч на 18 квітня противник атакував 13-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із районів Приморсько-Ахтарськ – рф та мису Чауда – Крим. Про це повідомили Повітряні Сили України. 

Усі 13 «шахедів» збито зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил та мобільними вогневими групами Сил оборони України у Херсонській, Дніпропетровській, Вінницькій, Полтавській, Хмельницькій, Тернопільській та Івано-Франківській областях.

Як повідомив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків,, ціллю ворога були обʼєкти критичної інфраструктури. На місці попадання уламків виникли локальні пожежі. Обійшлося без жертв.

Нагадаємо, у ніч на 11 квітня російські ракети зайшли у повітряний простір Львівщини.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!