Росія налагоджує канал контрабанди підсанкційних товарів через Грузію

1990 0
Окрім цього, розглядають можливість відновити авіасполучення між Грузією та РФ.
фото: гур мо

фото: гур мо

Через введення міжнародних санкцій Росія позбулась можливості постачання великої номенклатури товарів військового, подвійного та цивільного призначення. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Щоб обійти санкції, російські агенти налагоджують канали контрабанди, які проходять, зокрема, територією Грузії. При цьому представники грузинських спецслужб отримали вказівку від політичного керівництва не перешкоджати діяльності контрабандистів.

Читайте також: За злочини відповідальний кожен, хто має російський паспорт. Реакція соцмереж на «Бучанську різанину»

Також, за даними розвідки, на сьогодні відомо про ще один канал постачання до РФ товарів військового призначення – Східною Азією. Через нього до країни-окупанта поставляють запчастини для техніки, електроніка та оптичні прилади.

Окрім цього, розглядають можливість відновити авіасполучення між Грузією та РФ.

Нагадаємо, що Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало список російських військових, які чинили жахливі злочини проти мирних жителів у Бучі в Київській області. Зокрема, оприлюднили списки 64 окремої мотострілецької бригади 35 загальновійськової армії (військова частина 51460).

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!