Росія нанесла авіаудари по Житомиру, Харкову і Києву

4530 0
У Житомирі зруйновані житлові будинки, а у лікарні повністю вибиті вікна та двері.
Фото: ДСНС України

Фото: ДСНС України

У Житомирі посеред ночі пролунало кілька вибухів. У житловий будинок та лікарню влучила авіабомба, повідомляє ДСНС України.

Як зазначив міський голова Житомира Сергій Сухомлин, житловий будинок зруйнований вщент, а у лікарні повністю вибиті вікна та двері.

Читайте також: Російські окупанти нанесли авіаудар по центральній площі Харкова. Відео

«У житловий будинок на вулиці Сабурова, поруч з нашою другою лікарнею імені Павлусенка, влучила авіаційна бомба. Бомб було декілька. Будинок вщент зруйнований. У лікарні повністю вибило всі вікна-двері. Кількість потерпілих уточнюєм. Працюють пожежники, ДСНС, і всі, хто не байдужий до нашого міста Житомир», – каже Сергій Сухомлин.

За даними ДСНС, попередньо пошкоджено 10 приватних житлових будинків (у 3-х з них виникла пожежа) та пошкоджено вікна в будівлі міської лікарні. Попередньо загинуло дві особи, травмовано три. У завалах пошкоджених приватних житлових будинках ймовірно перебувають люди. Точна інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється.

Також, за ланими радника глави МВС Антона Геращенка, у Харкові ракетного удару завдано по танковому училищу, що на вулиці Полтавський Шлях, де, за попередньою інформацією, здетонував наявний боєзапас.

Авіаудари відбулись поблизу Києва у Вишневому та Жулянах, а також у Білій Церкві, де горить військовий майданчик.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!