росія скинула на Суми авіабомби. Є постраждалі, зокрема діти

2514 0
Бомби потрапили у житлові квартали, пошкодили і знищили будинки.
Скріншот з відео

Скріншот з відео

Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький повідомив у Телеграм, що після 23 години 7 березня ворог на Суми і район скинув авіабомби.

«Після 23 години на місто і район російські ворожі літаки скинули авіабомби. Потрапляння у житлові квартали міста Суми знищило і пошкодило будинки, постраждали люди. Є загиблі і травмовані, рятівники працюють на місцях. Серед постраждалих – діти», – зазначив він. 

 

Читайте також: Окупанти нанесли два авіаудари на Житомирщині. Горять нафтобази

Нагадаємо, що у Житомирі та Черняхові у Житомирській області через авіаудари Росії загорілися дві нафтобази. Так, близько 20:20 год після двох авіаударів сталося влучання у нафтобази в місті Житомир та у смт Черняхів. У Житомирі загорівся резервуар ємністю 10 м куб. За попередньою інформацією постраждалих та загиблих немає.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!