Росія за останні тижні зазнала найбільших втрат. У чому причина

1187 0
Востаннє ворог зазнавав таких втрат, як за останні два тижні, ще наприкінці лютого 2022 року.
Умовне фото / Донеччина, Військові оператори дронів за роботою / інстаграм-сторінка 93-ї бригади «Холодний Яр»

Умовне фото / Донеччина, Військові оператори дронів за роботою / інстаграм-сторінка 93-ї бригади «Холодний Яр»

За останні тижні війни росія, схоже, зазнала найбільших втрат з кінця лютого 2022 року.

Джерело: розвідка Міністерства оборони Великої Британії

Востаннє росія зазнавала таких втрат, як за останні два тижні, ще наприкінці лютого 2022 року – у перший тиждень повномасштабного вторгнення в Україну, зазначають у розвідці. Також додають, що вони не можуть перевірити методологію, яку український Генштаб використовує при підрахунку знищених окупантів. Проте додають, що тенденції, які показують ці дані, схоже, точні.

Так, за останні сім днів війни окупанти у середньому втрачали 824 військових на день. Це учетверо більше за показник червня-липня 2022 року. Щоправда британці зазначають, що Україна також продовжує страждати від великих втрат.

Читайте також: Росіяни наступають на п’яти напрямках

Зростання таких втрат у росіян може бути пов’язане, зокрема з браком навченого персоналу, координації та ресурсів на фронті. Прикладом ситуацій, які ілюструють ці проблеми, є бої за Вугледар та Бахмут Донецької області, вважають у розвідці Британії.

Нагадаємо, противник продовжує зосереджувати основні зусилля на наступальних діях на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Активно застосовує оперативно-тактичну та армійську авіацію для завдання ударів по позиціях наших військ. Більше про ситуацію на фронті тут.

_____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!