Росія запровадила санкції проти 100 громадян Канади. У списку є онук Бандери

832 0
У списку є низка журналістів, онук провідника ОУН Степана Бандери Степан, а також письменник та діяч кіно Девід Безмозгіс, актор Джим Керрі та акторка Кетрін Винник.
Фото: ukrinform.ua

Фото: ukrinform.ua

МЗС росії запровадило санкції проти 100 громадян Канади. Їм заборонено в’їзд до рф. Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на сайт російського зовнішньополітичного відомства.

До списку потрапили керівник Управління безпеки зв’язку Канади Пітер Маккей, прем’єр-міністр провінції Альберта Даніель Сміт, колишній прем’єр-міністр провінції Квебек Жан Шаре, виконавчий директор Інституту Кескейд при Університеті Роял Роудз Томас Хомер-Діксон, перекладач Канадського інституту українських досліджень при Університеті Альберти Оксана Мариняк, організатор проєкту «Ангели-охоронці України» Ліза Шимко, засновник проєкту Boots for Ukraine Олександр Бакус.

Читайте також: Списки очолили доньки путіна. Уряд схвалив санкції проти росіян і білорусів

Під санкціями також опинилися спонсори Канадського українського конгресу Орест Джулинський та Орест Проців, а також засновник фонду Zaraska Юджин Цараска та Люба Цараска, засновник та члени ради директорів «Фонду сім’ї Мигаль», представники Української кредитної спілки та «Канадсько-українського фонду».

У списку є низка журналістів, онук провідника ОУН Степана Бандери Степан, а також письменник та діяч кіно Девід Безмозгіс, актор Джим Керрі та акторка Кетрін Винник.

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!