Росія змінила місце запуску іранських дронів, бо вважає Крим вразливим, – розвідка Британії

735 0
Тепер їх запускатимуть з краснодарського краю.
Дрони Shahed-136 / Фото зі сторінки Юрія Бутусова

Дрони Shahed-136 / Фото зі сторінки Юрія Бутусова

Росія занепокоєна вразливістю Криму, тому перенесла місце запуску іранських безпілотників до краснодарського краю. Про це йдеться у розвідувальному огляді міноборони Британії в суботу.

Джерело: Європейська правда

«В останні дні активізувалася кампанія росії щодо далекобійних ударів по критично важливій національній інфраструктурі України. Хвиля ударів в основному складалася з крилатих ракет повітряного та морського запуску, але майже напевно в них також брали участь надані Іраном БПЛА, які запускалися з краснодарського краю росії. Раніше ці БПЛА запускалися здебільшого з території окупованого Криму», – йдеться у зведенні.

Читайте також: Киянам повернули воду, однак тепло і світло є ще не у всіх 

Зміна місця запуску, ймовірно, пов'язана із занепокоєнням росії щодо вразливості Криму, а також із зручністю поповнення запасів із ймовірного пункту прибуття зброї до росії – астрахані, додали в британській розвідці.

Нагадаємо, за минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах понад двадцяти населених пунктів, в тому числі: Площанка, Червонопопівка, Білогорівка Луганської області; Бахмут, Опитне, Зеленопілля, Андріївка, Мар’їнка, Побєда, Новомихайлівка Донецької області.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!