Росія змінює пропаганду на тлі військових невдач в Україні. ЗМІ отримують нові вказівки

3647 0
Кремлівські політтехнологи вважають, що зміна риторики у ЗМІ применшить ганьбу від програшу більш могутньому противнику.
Російські пропагандисти Ольга Скабєєва, Володимир Соловйов і Євген Попов

Російські пропагандисти Ольга Скабєєва, Володимир Соловйов і Євген Попов

Маючи чисельні переваги в живій силі та техніці, армія росії зазнає від захисників України катастрофічних втрат та поразок, тому під впливом військових невдач противник змінює свою пропаганду. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

На думку кремлівських політтехнологів, применшити ганьбу від програшу більш могутньому противнику може зміна риторики пропаганди у ЗМІ.  

Читайте також: Без колишньої «величі». Сьогодні світу показали старіючого діда, а не «сильного царя»

«Щоб змінити уявлення росіян про військову «непереможність» та підготувати суспільство до можливої поразки, російським ЗМІ наказали розповідати про російсько-українську війну як про збройне протистояння рф з усіма країнами Європейського Союзу та НАТО», – йдеться у повідомленні. 

Тож за інформацією воєнної розвідки України, керівники кремлівських телеканалів, інтернет ЗМІ та пропутінської армії ботів вже отримують вказівки перейти до нової інформаційної політики.

Читайте також: Цьогоріч ми кажемо «Ніколи знову» інакше. Зеленський записав звернення з Бородянки

«Пропагандисти країни-окупанта тепер промиватимуть мізки росіянам ідеями про необхідність об’єднання заради власного виживання та сліпої довіри до політики кремлівського диктатора». 

Нагадаємо, що станом на 10 травня російська армія втратила у війні з Україною вже 26 тисяч військових. Крім того, росія втратила 1170 танків та 2808 бойових броньованих машин. Більше про втрати читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!