Київ

Росіяни атакували Київ з повітря. У кількох районах пожежі

791 0
Росіяни здійснили масовану атаку ударними дронами.
Фото: КМВА

Фото: КМВА

В ніч проти 30 травня росіяни  атакували столицю ударними БПЛА. Працює ППО, внаслідок падіння уламків виникли пожежі у кількох районах. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

В місті в різних районах пролунало кілька вибухів. За повідомленням мера екстрені служби виїхали на виклик у Подільський, Голосіївський, Дарницький, Печерський, Дніпровський, Святошинський райони столиці. 

У Дарницькому районі через падіння уламків спалахнув приватний будинок.

У Печерському внаслідок падіння уламків, загорілись три авто.

В Голосіївському районі  госпіталізували постраждалу 27-річну жінку, виникла пожежа в багатоповерхівці, мешканців евакуюють. Також внаслідок падіння уламків у багатоповерховому житловому будинку вибито вікна та вирвані двері в декількох квартирах. Інформація щодо руйнувань та потерпілих уточнюється.

Загоряння виникло в житловому будинку в Подільському районі. 

В КМВА додали, що зафіксовано падіння уламків в Дніпровському районі столиці, в нежитловій забудові. 

У Святошинському районі попередньо зафіксовано падіння уламків на територію одного з підприємств. Всі екстрені служби працюють на місці. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!