Росіяни дронами-камікадзе атакували Одесу, і здійснили масований обстріл Запоріжжя

1235 0
Російські окупанти завдали 10 ракетних ударів по Запоріжжю.
НАСЛІДКИ ОБСТРІЛІВ У ЗАПОРІЖЖІ. ФОТО: TELEGRAM Олександра СТАРУХА

НАСЛІДКИ ОБСТРІЛІВ У ЗАПОРІЖЖІ. ФОТО: TELEGRAM Олександра СТАРУХА

Вночі, 25 вересня, російські окупанти атакували дронами-камікадзе центр Одеси, унаслідок чого сталася пожежа. Про це повідомила міськрада Одеси з посиланням на ОК «Південь».

«Одесу знов атаковано ворожими дронами-камікадзе. Тричі ворог влучив в адмінбудівлю в центрі міста. Триває рятувальна операція і гасіння пожежі. Один дрон збитий силами протиповітряної оборони. Людських втрат нема», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: ЗСУ відбили ворожі атаки біля 6 населених пунктів, — Генштаб

Крім цього, вночі 25 вересня окупанти завдали масованого ракетного удару по Запоріжжю. Про це повідомив голова Запорізької військової адміністрації Олександр Старух

«Обласний центр знову став мішенню ворога. Окупанти завдали масованого ракетного удару. За попередньою інформацією було близько 10 прильотів», – йдеться в повідомленні.

За його словами, інформація щодо постраждалих з’ясовується. Наразі відомо щодо трьох поранених. Руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури. В одному з районів знеструмлена електропідстанція.

«У багатоквартирних будинках та будинках приватного сектору пошкоджено вікна. У частини будинків зруйновано ще й покрівлю.Також пошкоджень зазнали заклади освіти та лікарня», – повідомив в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

На місцях працюють відповідні служби. Комунальники приступають до роботи. Є потерпілі, інформація щодо них уточнюється.

Нагадаємо, за минулу добу російські окупанти завдали 7 ракетних та 22 авіаційних удари, здійснили понад 67 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по військових та цивільних об’єктах на території України. Від ворожих ударів постраждали понад 35 населених пунктів. Серед них Запоріжжя, Очаків, Миколаїв, Миролюбівка, Нью-Йорк, Білогорівка, Красногорівка, Павлівка та Майорськ. 

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!