Україна

Росіяни обстріляли кафе і магазин на Харківщині. Загинуло 49 людей

1527 0
На момент удару у кафе та магазині перебувало багато цивільних людей.
Фото: Андрія Єрмака

Фото: Андрія Єрмака

Росіяни обстріляли цивільний об’єкт у селі Гроза, Куп’янського району, попередньо відомо про 48 загиблих. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Близько 13:15 росіяни обстріляли кафе та магазин у с. Гроза Куп'янського району, де було багато цивільних людей. Зараз на місці продовжують працювати рятувальники. Станом на зараз з-під завалів дістали тіла 48 загиблих людей, серед них хлопчик 6 років. 6 людей, в тому числі 1 дитина, отримали поранення», – йдеться в повідомленні.

Медики надають постраждалим необхідну допомогу. Рятувальні роботи на місці тривають.

«Показово жорстокий російський злочин – удар ракети по звичайному продуктовому магазину, абсолютно свідомий теракт. Купʼянський район на Харківщині. Станом на цей час відомо про більш ніж 48 загиблих. Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких! Надається допомога пораненим… », – написав президент Володимир Зеленський у Telegram.

Станом на 16:08 відомо про 49 загиблих осіб.

Фото: Олег Синєгубов

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!