Київ

Росіяни погрожують ударом. В Києві евакуюють дві лікарні

1308 0
В тому числі йдеться про дитячу лікарню

У Києві терміново розпочали евакуацію двох лікарень на вулиці Богатирській через загрозу безпеки. Один із медзакладів — для дітей. Про це повідомляє КМДА.

Зазначається, що це пов'язано з відео, яке масово поширюється в інтернет-медіа, де "фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах". Автори відео стверджують, що нібито в цих лікарнях перебувають військові.

«Це абсолютна брехня і провокація ворога, яку він намагається використати для удару по соціальній інфраструктурі столиці», — наголошують в КМДА.

Для безпеки пацієнтів та медперсоналу було вирішено перевезти їх у інші медзаклади столиці.

Столична влада звернулася до СБУ, МОЗ за допомогою та поінформувало про заходи, які вживає для збереження життя й здоров'я пацієнтів і персоналу лікарень.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!