Росіяни вбили на Харківщині командира батальйону «Карпатська Січ» Олега Куцина

2465 0
Воював на сході України з 2014 року. Тоді ж створив добровольчу штурмову роту «Карпатська Січ».
Фото: Facebook/ Олег Тягнибок

Фото: Facebook/ Олег Тягнибок

У боротьбі за Україну від рук російських окупантів загинув засновник та багаторічний керівник «Легіону Свободи», командир батальйону «Карпатська Січ» (49-ий окремий стрілецький батальйон ЗСУ) Олег Куцин «Кум». Про це повідомив екснардеп Олег Тягнибок.

Військовий загинув на Ізюмському напрямку. У нього залишилися дружина та троє дітей.  

Читайте також: Захищав Україну з 2014-го. На війні загинув 33-річний львів'янин Антон Гаврилов

Куцин брав участь у війні на сході Україні, яку розв’язала росія в 2014 році. Тоді ж він ініціював створення добровольчої штурмової роти «Карпатська Січ». 2015-го підрозділ увійшов до складу 93-ї механізованої бригади ЗСУ. За час війни на сході України рота брала участь у боях біля Донецького аеропорту. Також у 2015-му заснував «Легіону Свободи».

Після повномасштабного вторгнення Росії 24 лютого 2022 року «Карпатська Січ» обороняла Київ, тримала позиції в Ірпені, Романівці та на Броварському напрямку. Зараз підрозділ перебуває на Ізюмському напрямку.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!