Росіяни вбили в Україні вже 213 дітей

761 0
Ще 389 дітей поранено.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

В Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації загинули 213 дітей. Про це повідомили в Офісі генпрокурора. 

«Більше ніж 602 дитини постраждали в Україні за два місяці повномасштабної збройної агресії російської федерації. За офіційними даними, станом на ранок 24 квітня 2022 року 213 дітей загинуло та понад 389 поранено». 

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 122, Київській – 114, Харківській – 91, Чернігівській – 66, Херсонській - 44, Миколаївській – 43, Луганській – 37, Запорізькій – 27, Сумській – 17, у м.Києві – 16, Житомирській – 15.

Читайте також: У Маріуполі окупанти зачищають завали драмтеатру, а тіла загиблих викидають у траншею

В Офісі генпрокурора інформують, що 23 квітня внаслідок обстрілу країною-агресором житлового кварталу в Одесі загинула мати з 3-місячною дитиною. Крім того, 23 квітня стало відомо про смерть двох дівчаток – юних акторок Донецького обласного драматичного театру. Діти загинули через обстріл військами рф Маріуполя.

23 квітня біля села Новокиївка Снігурівського району Миколаївської області 9-річний хлопчик та 17-річна дівчина отримали мінно-вибухові травми та осколкові поранення внаслідок детонації міни.

22 квітня внаслідок обстрілу об’єктів цивільної інфраструктури с. Кам’янське Василівського району Запорізької області загинув 17-річний хлопець.

22 квітня під час фіксації кримінальних правопорушень, скоєних на території Бучанського району Київської області окупантами, виявили тіло 16-річного підлітка із осколковими пораненнями.

Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях, зазначають у Офісі. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!