Росіяни всю ніч обстрілювали «Азовсталь»

1101 0
Наразі триває штурм меткомбінату російської піхоти на бронетехніці.
Заступник командира полку «Азов» Святослав Паламар.

Заступник командира полку «Азов» Святослав Паламар.

Упродовж усієї ночі 13 травня росіяни обстрілювали з артилерії й авіації територію заводу «Азовсталь», наразі триває штурм меткомбінату російської піхоти на бронетехніці. Про це у коментарі УП повідомив заступник командира полку «Азов» Святослав Паламар.

«Цілу ніч тривали обстріли. Авіаційні та артилерійські. Продовжується штурм заводу за допомогою піхоти. Тобто піхота штурмує за допомогою бронетехніки та танків, артилерійських обстрілів», – сказав він.

Читайте також: Ворог підтримує напруженість у Придністровоському регіоні Молдови і на території Білорусі

Зазначимо, що уночі віце-прем’єр-міністерка Ірина Верещук заявила, що наразі тривають переговори з окупантами щодо евакуації важкопоранених. Міжнародний комітет Червоного Хреста готовий провести евакуацію. 

Нагадаємо, що на Донецькому напрямку противник продовжує зосереджувати основні зусилля на встановленні повного контролю над населеним пунктом Рубіжне. Росіяни також завдають артилерійських та авіаційних ударів по Маріуполю, основні зусилля зосереджують на блокуванні підрозділів наших військ в районі заводу «Азовсталь». Для встановлення повного контролю над містом та придушення спротиву наших захисників і захисниць росія застосовує стратегічну авіацію. Зважаючи на заходи з евакуації місцевих мешканців, слід очікувати нарощування вогневого впливу найближчим часом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!