Росіяни випустили по Україні майже 100 ракет, – повітряні сили

629 0
Окупанти перевершили 10 жовтня, коли було 84 ракети.

Сьогодні, 15 листопада, російські окупанти випустили по Україні близько сотні ракет.

Джерело: спікер Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону 

«ППО працює. Є збиття. По всій території України уже випущено 80 ракет і летить ще приблизно 20. Тобто вже близько 100 ракет випущено по території України. Окупанти перевершили 10 жовтня, коли було 84 ракети. Тож уже маємо сотню. Це масований ракетний удар. Об’єкти критичної інфраструктури – це перша ціль. Але, на жаль, ракети попадають і по житлових будинках»,  – йдеться в повідомленні.

Окупанти випустили крилаті ракети Х-101 та Х-555 з бомбардувальників ТУ-95 та ТУ-160. Переважна частина ракет була запущена з Ростовської області та району Каспію. Крім того, з Чорного моря випустили ракети типу «Калібр».

Зазначимо, 15 листопада, у Львові та області було чути вибухи. Росіяни поцілили об‘єкт критичної енергетичної інфраструктури. Зараз частина міста без електропостачання. Також фіксують перебої в роботі мобільних операторів.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!