Росіяни здійснили масований ракетний удар по Україні

2115 0
Зранку 16 грудня по всій території України оголосили повітряну тривогу.
Фото: АР

Фото: АР

Сьогодні зранку, 16 грудня, по всій території України оголосили повітряну тривогу. Наразі вже відомо про перші вибухи.

Як зазначив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, росіяни зранку випустили близько 60 ворожих ракет.

«Очікуємо приблизно 60 штук. На півночі вже над територією України є частина. Також, думаю, що наше ППО зіб'є 50+ щонайменше», – зазначив він.

Зокрема, у Києві та області під час масштабної повітряної тривоги пролунало кілька вибухів. За попередньою інформацією на Київщині працює ППО. Відомо, що Сили протиповітряної оборони збили ворожу ракету поблизу Бучі, повідомив мер міста Анатолій Федорук. Міський голова Віталій Кличко підтвердив вибухи у Деснянському районі столиці. Екстрені служби їдуть на місце.

У Полтавській області працюють сили ППО, повідомив голова ОВА Дмитро Лунін. Полтава залишилася без електроенергії, написав міський голова Олександр Мамай.

На Харківщині окупанти завдали щонайменше три удари, написав очільник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Згодом додав, що росіяни завдали три удари по критичній інфраструктурі області. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

У Запорізькій області також було чутно вибухи, повідомили кореспонденти «Суспільного».

У Хмельницькій і Житомирській області мешканці повідомляють про вибухи. 

Під час масованого обстрілу України є влучання російських ракет в Кривому Розі. Окупанти влучили у житловий будинок, під завалами можуть бути люди, повідомив заступник голови ОП Кирило Тимошенко

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!