Київ

Росіяни знову атакували Київ Шахедами. Уламки впали у кількох районах, є постраждалі

1053 0
Внаслідок падіння уламків збитих іранських дронів постраждали щонайменше п'ять людей.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Росіяни вчергове атакували Київ іранськими БПЛА. У місті працювала ППО, є збиття. Про це повідомляє КМВА.

Внаслідок нічної повітряної атаки уламки збитих дронів упали в кількох районах міста.

Так, в Святошинському районі столиці, ймовірно, через падіння уламків зафіксовано загоряння автомобіля, також у цьому районі уламки впали на житловий будинок, є падіння уламків на проїжджу частину.

В Солом’янському районі відомо про падіння уламків на злітну полосу аеропорту Жуляни. Ймовірно, уламками пошкоджено резервуар з паливом ємкістю 10 т., є витік, без пожежі, направлені наряди ДСНС.

У Шевченківському районі столиці ймовірно, сталось падіння уламків на окрему 2-х поверхову будівлю. Пошкоджено газову трубу високого тиску з горінням газового факелу. Працює переносний лафетний ствол, полумя збито, працює ДСНС та газова служба

Як уточнив мер Києва Віталій Кличко, на місці вибуху в Соломʼянському районі постраждали троє осіб, допомогу медиків отримали на місці. Ще двох осіб госпіталізовано у Святошинському районі.

Він додав, що уламки БПЛА також впали на двоповерхову будівлю в Святошинському районі. 

Повітряна тривога в Києві була оголошена о 23:35 і тривала до 03:09.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!