Київ

Російська ракета знищила корпус художньої академії імені Бойчука

688 0
Кількість постраждалих внаслідок атаки зросла до 5 осіб

Уламки російської ракети знищили корпус  академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Бойчука. Про це свідчать опубліковані у мережі відео.

На кадрах видно, що корпус академії повністю зруйнований.

Як повідомили у ДСНС, унаслідок ракетної атаки росіян пошкоджено триповерхову будівлю спортзали у Печерському районі Києва.

Раніше міський голова Віталій Кличко повідомив, про руйнування нежитлової триповерхової будівлі в Печерському районі.

За оновленими даними внаслідок атаки в Печерському районі пʼятеро постраждалих. Трьом медики надали допомогу на місці. Двох — госпіталізували.

Нагадаємо, зранку 25 березня росіяни атакували Київ двома балістичними ракетами з тимчасово окупованого Криму. Ракети були збиті силами ППО. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!